• امروز : جمعه - ۲۸ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 10 - ذو القعدة - 1445
  • برابر با : Friday - 17 May - 2024
2
نیویوریک تایمز خبر داد:

وزرای خارجه آمریکا و فرانسه برای رایزنی درباره غزه به خاورمیانه آمدند

  • کد خبر : 7926
  • ۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۲
وزرای خارجه آمریکا و فرانسه برای رایزنی درباره غزه به خاورمیانه آمدند
ایالات متحده و فرانسه دیپلمات های ارشد خود را در تلاشی دیگر به خاورمیانه فرستاده اند تا راهی برای تضمین آتش بس در غزه و کاهش تنش بین اسرائیل و حزب الله، شبه نظامیان مورد حمایت ایران در لبنان بیابند.

به گزارش نوفه، آنتونی جی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا به دیگر مقامات ریاض خواهد پیوست تا درباره اسرای اسرائیلی ، آتش بس بالقوه و کمک های بشردوستانه به غزه گفتگو کند.

وزیر امور خارجه فرانسه ابتدا برای گفتگو در مورد تنش بین حزب الله و اسرائیل در لبنان حضور دارد.

هزاران نفر در تل آویو در حمایت از گروگان ها تظاهرات کردند.

حماس ویدئوی دو گروگان دیگر را منتشر کرد.

ایالات متحده و فرانسه دیپلمات های ارشد خود را در تلاشی دیگر به خاورمیانه فرستاده اند تا راهی برای تضمین آتش بس در غزه و کاهش تنش بین اسرائیل و حزب الله، شبه نظامیان مورد حمایت ایران در لبنان بیابند.

آنتونی جی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، روز یکشنبه برای گفتگو با مقامات ارشد عرب درباره جنگ غزه به ریاض، عربستان سعودی سفر خواهد کرد. همچنین انتظار می رفت استفان سژورنه، وزیر امور خارجه فرانسه، پس از سفر به لبنان با هدف جلوگیری از هر گونه تنش بیشتر بین حزب الله و اسرائیل، راهی ریاض شود.

خصومت بین اسرائیل و حزب الله روز یکشنبه بار دیگر به نمایش گذاشته شد و ارتش اسرائیل گفت که چندین حمله را علیه اهداف حزب الله در لبنان انجام داده است. در روز قبل، حزب‌الله موشک‌های «تعدادی» را از مرز به سوی اسرائیل پرتاب کرده بود.

اسرائیل و حزب الله – متحد حماس در غزه – از زمان حملات مرگبار حماس به رهبری حماس در ۷ اکتبر در اسرائیل، تقریباً روزانه حملات مرزی را انجام داده اند. این درگیری ها باعث آواره شدن بیش از ۱۵۰۰۰۰ نفر از دو طرف مرز اسرائیل و لبنان شده است.

ایالات متحده و دیگران در تلاش های دیپلماتیک برای کاهش تنش ها شرکت کرده اند. فرانسه طرحی را ترسیم کرده است که از حزب‌الله می‌خواهد مواضع خود را ۱۰ کیلومتر (حدود شش مایل) دورتر به داخل لبنان و اسرائیل برای توقف حملات به حزب‌الله در جنوب لبنان منتقل کند. اما حزب الله گفته است که تا زمانی که اسرائیل با آتش بس موافقت نکند وارد بحث جدی نمی شود.

در این ماه، امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، پیشنهاد کشورش را با نجیب میقاتی، نخست وزیر لبنان و ژنرال جوزف عون، فرمانده ارتش لبنان، در پاریس مورد بحث قرار داد. و در آخر هفته، وزیر امور خارجه فرانسه، آقای سژورنه، فشار دیپلماتیک را به بیروت، پایتخت لبنان برد.

آقای سژورنه پس از سفر خود به لبنان، به عربستان سعودی سفر خواهد کرد تا به دیپلمات‌هایی بپیوندد که برای میانجی‌گری توافقی بین اسرائیل و حماس برای آتش‌بس در غزه و آزادی گروگان‌هایی که در غزه نگهداری می‌شوند، تلاش می‌کنند.

Aurelien Breeden گزارش ارائه کرد.

– ویوک شانکار
هزاران نفر در تل آویو در حمایت از گروگان ها تظاهرات کردند.
تصویر
شخصی سوار بر اسب با کلاه ایمنی توسط انبوهی از مردم احاطه شده است که بسیاری از آنها پرچم های اسرائیل را به اهتزاز در می آورند.
پلیس اسرائیل روز شنبه برای متفرق کردن تظاهرکنندگان ضد دولتی در تل آویو حرکت کرد. چنین اعتراضاتی اغلب با تظاهرات در حمایت از گروگان‌ها همراه شده است. اعتبار… جک گئز/ خبرگزاری فرانسه — گتی ایماژ
تصویر
جمعیت زیادی از مردم با تابلوهایی که در منطقه ای جمع شده بودند با شعله های آتش قرمز شده بودند.
بستگان اسیران و حامیان آنها در تل آویو پوسترهای گروگان ها را در دست داشتند و شعله های آتش روشن کردند. اعتبار… جک گئز/ خبرگزاری فرانسه — گتی ایماژ
تصویر
شخصی با نوار چسب روی دهانش پوستری با چهره گروگان ها در دست گرفته است.
برخی از معترضان گفته اند که دولت اسرائیل به اندازه کافی برای آزادی گروگان ها تلاش نمی کند.

هزاران معترض شنبه شب به خیابان‌های تل‌آویو آمدند تا از دولت اسرائیل بخواهند که برای آزادی گروگان‌هایی که در جریان حملات ۷ اکتبر به رهبری حماس به اسرائیل دستگیر شده‌اند، اقدامات بیشتری انجام دهد.

تجمعات و تظاهرات هفتگی ماه ها در این شهر برای تحت فشار قرار دادن دولت برای انجام یک معامله برای بازگرداندن گروگان ها برگزار می شود که اغلب با تداوم جنگ در غزه، حجم آنها افزایش یافته و با اعتراضات ضد دولتی همگرا می شود.

تظاهرات روز شنبه ساعاتی پس از انتشار ویدئویی از دو گروگان توسط حماس و در بحبوحه تلاش‌های مجدد برای شکستن بن‌بست در مذاکرات آتش‌بس، روی داد.

بستگان اسرا و حامیان آنها پوسترهای گروگان ها را در دست داشتند، شراره هایی روشن کردند و پرچم های اسرائیل را به اهتزاز درآوردند. پلیس اسرائیل گفت که تظاهرات عمدتاً مسالمت آمیز بوده اما هفت نفر دستگیر شده اند.

منبع قدرت برای حفظ خونسردی آنها، گفت: محمد فیاض. اعتبار…بلال شبیر برای نیویورک تایمز

موج گرما در نوار غزه در هفته جاری، با افزایش دمای بیش از ۱۰۰ درجه فارنهایت در چند روز گذشته، نه تنها زندگی را برای صدها هزار آواره که تلاش می کنند زندگی خود را در شهرهای چادری بازسازی کنند غیرقابل تحمل کرده است، بلکه کار را سخت کرده است. برخی از مشاغل برای فعالیت

تا روز شنبه، گرما به میزان قابل توجهی کاهش یافته بود و پیش بینی می شد که دمای هوا در روزهای آینده معتدل تر شود. اما اوج‌های اخیر چشم‌اندازی از آنچه در تابستان به احتمال زیاد برگزار می‌شود ارائه می‌دهد.

محمد فیاض، یک داروساز آواره که شروع به فروش داروها از چادری که از تخته های چوبی، پرده ها و ضایعات فلزی در کمپ آوارگان در المواسی ساخته بود، گفت: «این هوای گرم برای ما یک چالش است.

آقای فیاض، ۳۲ ساله، بدون برق یا منابع جایگزین برق، گفت که نمی‌تواند داروهایی را – که از داروخانه‌هایی که مجبور به تعطیلی شده‌اند می‌خرد – در دمای کافی خنک نگه دارد تا از آسیب دیدن آنها جلوگیری کند.

آقای فیاض از داروخانه موقت خود که به نام دختر ۳ ساله خود جولیا نامگذاری کرده است، گفت: “پنجاه درصد داروهای بیماری های مزمن در دسترس نیستند، زیرا ما هیچ منبع قدرتی برای خنک نگه داشتن آنها نداریم.”

آقای فیاض در تلاش است تا راه هایی برای تولید برق یخچال برای نگهداری دارو بیابد.

او گفت: “امیدوارم بتوانم آن پنل های خورشیدی را که بسیار گران هستند، پیدا کنم تا گزینه ها را برای آوارگان گسترده تر کنم.”

آقای فیاض با همسر و تنها دخترش از خان یونس آواره شدند و در آنجا زندگی می کردند و داروخانه داشتند. آنها بیش از دو ماه است که در المواسی هستند. هنگامی که آنها اخیراً پس از عقب نشینی ارتش اسرائیل از منطقه به خان یونس بازگشتند، متوجه شد که داروخانه اش سوخته و غارت شده است.

نزدیک به دو میلیون فلسطینی در غزه به دلیل بمباران و دستور تخلیه نظامی اسرائیل مجبور به ترک خانه های خود شدند. بسیاری مجبور بودند در چادرهایی زندگی کنند که ماه‌های قبل از جنگ از سرما و باران محافظت چندانی نمی‌کرد و در حال حاضر هیچ محافظتی از آنها در برابر گرمای سوزان و هوای مرطوب نداشت.

والدین در سراسر نوار غزه به آب متکی هستند تا فرزندان خود را خنک نگه دارند، در حالی که دسترسی به آن آسان نیست. هوای گرم همچنین حشرات را به همراه دارد که به گسترش بیماری کمک می کنند.

محمد ابوحطاب، پدر چهار فرزند، از جمله یک کودک ۷ ماهه، گفت: «فرزندان من توسط حشرات و پشه ها نیش زده شدند، زیرا هیچ سرویس بهداشتی در اطراف وجود ندارد و فاضلاب تقریباً در همه جا نشت می کند. خانواده او روزهای خود را بیرون از خانه می گذرانند، زیر سایه چادرهای نایلونی که گرما را به دام می اندازد و چادرها را غیرقابل تحمل می کند.

آقای ابوحطاب، ۳۳ ساله، گفت: “من مجبور شدم فقط لباس زیر بچه هایم را در بیاورم.” او افزود: “چادر، موج گرما، و وحشت این جنگ همه یک کابوس است. فرزندان من چگونه می توانند سالم و ایمن زندگی کنند؟»

– گزارش بلال شبیر و هیبه یزبک از نوار غزه و بیت المقدس
حماس ویدئوی دو گروگان دیگر را منتشر کرد.
تصویر
تظاهرکنندگان در شب؛ یکی تابلویی را در دست دارد که عکس مردی را نشان می‌دهد که در پایین آن نوشته شده «همین حالا او را به خانه بیاور».
یک زن تصویر عمری میران، مرد ۴۷ ساله ای را که در غزه گروگان گرفته شده بود، در جریان تجمعی برای گروگان ها در تل آویو در ماه فوریه بلند می کند. اعتبار…احمد قرابلی/ خبرگزاری فرانسه — گتی ایماژ

حماس روز شنبه ویدئویی از دو گروگان منتشر کرد که به نظر می‌رسد اخیرا ساخته شده و نشانه‌هایی از زنده بودن آن‌ها ارائه می‌دهد.

عمری میران، ۴۷ ساله، اسرائیلی، و کیث سیگل، ۶۴ ساله، آمریکایی اسرائیلی، هر دو در حمله تروریستی ۷ اکتبر به اسرائیل به اسارت درآمدند، اما هیچ یک از آنها از اواخر نوامبر زنده نبوده اند.

این ویدئو در بحبوحه تلاش‌های مجدد برای شکستن بن‌بست در مذاکرات غیرمستقیم بین اسرائیل و حماس با هدف دستیابی به آتش‌بس و آزادی گروگان‌های غزه منتشر شد. این گفتگوها همچنین در حالی انجام می شود که اسرائیل سیگنال می دهد که ممکن است برای حمله به رفح در جنوب نوار غزه، یکی از آخرین شهرهایی که هنوز تحت کنترل حماس است، آماده شود.

در ویدیو، نظرات آقای میران و آقای سیگل
نشان می دهد که این فیلم در روزهای اخیر ساخته شده است. آنها هر دو در مورد تعطیلات عید پسح صحبت کردند که روز سه شنبه به پایان می رسد و آقای میران که تابعیت مجارستانی نیز دارد، گفت که او به مدت ۲۰۲ روز گروگان بوده است. حمله ۷ اکتبر ۲۰۴ روز پیش رخ داد.

این ویدیو دومین ویدیوی این هفته بود که به نظر می رسید حاوی مدارکی از زندگی یک گروگان است. روز چهارشنبه، این گروه شبه نظامی ویدئویی از هرش گلدبرگ پولین، یک شهروند دوتابعیتی آمریکایی اسرائیلی که از زمان حمله تروریستی ۷ اکتبر به اسرائیل نیز گروگان گرفته شده است، منتشر کرد.

گروه‌های حقوقی و کارشناسان حقوق بین‌الملل می‌گویند که فیلم گروگان‌گیری، بنا به تعریف، تحت فشار ساخته می‌شود و اظهارات موجود در آن معمولاً اجباری است. مقامات اسرائیلی این ویدئوها را نوعی “جنگ روانی” نامیده اند و کارشناسان می گویند که تولید آنها می تواند جنایت جنگی باشد.

موشه امیلیو لاوی، برادر همسر آقای میران، گفت که زنده دیدن آقای میران او را امیدوار کرد، اما او تأکید کرد که بر اسرائیل، حماس و کشورهای میانجی است که توافقی را انجام دهند که گروگان‌ها را به خانه بازگرداند. .

او در یک مصاحبه تلفنی گفت: «زمان مهم است. “ما باید همین الان اقدام کنیم. این افراد از نور خورشید، غذا و شرایط بهداشتی مناسب محروم بوده اند. اینها افراد آسیب پذیر هستند.»

آقای لاوی، ۳۵ ساله، مشاور مدیریت مستقر در شهر نیویورک، در دیدار با اعضای کنگره و مقامات وزارت خارجه از آزادی گروگان ها حمایت کرده است.

ایلان سیگل، دختر آقای سیگل، گفت که تماشای این ویدئو نشان می‌دهد که «چقدر باید در اسرع وقت به توافق برسیم و همه را به خانه برگردانیم».

آقای ابوحطاب، ۳۳ ساله، گفت: “من مجبور شدم فقط لباس زیر بچه هایم را در بیاورم.” او افزود: “چادر، موج گرما، و وحشت این جنگ همه یک کابوس است. فرزندان من چگونه می توانند سالم و ایمن زندگی کنند؟»

– گزارش بلال شبیر و هیبه یزبک از نوار غزه و بیت المقدس
حماس ویدئوی دو گروگان دیگر را منتشر کرد.
تصویر
تظاهرکنندگان در شب؛ یکی تابلویی را در دست دارد که عکس مردی را نشان می‌دهد که در پایین آن نوشته شده «همین حالا او را به خانه بیاور».
یک زن تصویر عمری میران، مرد ۴۷ ساله ای را که در غزه گروگان گرفته شده بود، در جریان تجمعی برای گروگان ها در تل آویو در ماه فوریه بلند می کند. اعتبار…احمد قرابلی/ خبرگزاری فرانسه — گتی ایماژ

حماس روز شنبه ویدئویی از دو گروگان منتشر کرد که به نظر می‌رسد اخیرا ساخته شده و نشانه‌هایی از زنده بودن آن‌ها ارائه می‌دهد.

عمری میران، ۴۷ ساله، اسرائیلی، و کیث سیگل، ۶۴ ساله، آمریکایی اسرائیلی، هر دو در حمله تروریستی ۷ اکتبر به اسرائیل به اسارت درآمدند، اما هیچ یک از آنها از اواخر نوامبر زنده نبوده اند.

این ویدئو در بحبوحه تلاش‌های مجدد برای شکستن بن‌بست در مذاکرات غیرمستقیم بین اسرائیل و حماس با هدف دستیابی به آتش‌بس و آزادی گروگان‌های غزه منتشر شد. این گفتگوها همچنین در حالی انجام می شود که اسرائیل سیگنال می دهد که ممکن است برای حمله به رفح در جنوب نوار غزه، یکی از آخرین شهرهایی که هنوز تحت کنترل حماس است، آماده شود.

در ویدیو، نظرات آقای میران و آقای سیگل
نشان می دهد که این فیلم در روزهای اخیر ساخته شده است. آنها هر دو در مورد تعطیلات عید پسح صحبت کردند که روز سه شنبه به پایان می رسد و آقای میران که تابعیت مجارستانی نیز دارد، گفت که او به مدت ۲۰۲ روز گروگان بوده است. حمله ۷ اکتبر ۲۰۴ روز پیش رخ داد.

این ویدیو دومین ویدیوی این هفته بود که به نظر می رسید حاوی مدارکی از زندگی یک گروگان است. روز چهارشنبه، این گروه شبه نظامی ویدئویی از هرش گلدبرگ پولین، یک شهروند دوتابعیتی آمریکایی اسرائیلی که از زمان حمله تروریستی ۷ اکتبر به اسرائیل نیز گروگان گرفته شده است، منتشر کرد.

گروه‌های حقوقی و کارشناسان حقوق بین‌الملل می‌گویند که فیلم گروگان‌گیری، بنا به تعریف، تحت فشار ساخته می‌شود و اظهارات موجود در آن معمولاً اجباری است. مقامات اسرائیلی این ویدئوها را نوعی “جنگ روانی” نامیده اند و کارشناسان می گویند که تولید آنها می تواند جنایت جنگی باشد.

موشه امیلیو لاوی، برادر همسر آقای میران، گفت که زنده دیدن آقای میران او را امیدوار کرد، اما او تأکید کرد که بر اسرائیل، حماس و کشورهای میانجی است که توافقی را انجام دهند که گروگان‌ها را به خانه بازگرداند. .

او در یک مصاحبه تلفنی گفت: «زمان مهم است. “ما باید همین الان اقدام کنیم. این افراد از نور خورشید، غذا و شرایط بهداشتی مناسب محروم بوده اند. اینها افراد آسیب پذیر هستند.»

آقای لاوی، ۳۵ ساله، مشاور مدیریت مستقر در شهر نیویورک، در دیدار با اعضای کنگره و مقامات وزارت خارجه از آزادی گروگان ها حمایت کرده است.

ایلان سیگل، دختر آقای سیگل، گفت که تماشای این ویدئو نشان می‌دهد که «چقدر باید در اسرع وقت به توافق برسیم و همه را به خانه برگردانیم».

خانم سیگل در بیانیه ضبط شده ای که در اختیار خبرنگاران قرار گرفت گفت: «من از رهبران این کشور می خواهم که این ویدیو را تماشا کنند و ببینند که پدرشان برای کمک فریاد می زند. او در کنار مادرش آویوا نشسته بود که بیش از ۵۰ روز قبل از آزادی در ماه نوامبر گروگان گرفته شد.
تصویر
زنی با موهای نمک و فلفلی و عینک گرد با انگشتانش به هم گره خورده رو به دوربین است. او یک تی شرت مشکی پوشیده است که در زیر آن عکس مردی با «اکنون کیت را به خانه بیاور» نشان می دهد.
آویوا سیگل با یک تی شرت ژست می گیرد که عکس همسرش کیت سیگل را نشان می دهد. اعتبار… فابریس کافرینی/ خبرگزاری فرانسه — گتی ایماژ

شرایط چگونگی فیلمبرداری از گروگان ها نامشخص بود و به نظر می رسد فیلم ویرایش شده است. حدود ساعت ۱۸ در کانال تلگرام شاخه نظامی حماس منتشر شد. در اسرائیل.

مقامات اسرائیلی معتقدند که حدود ۱۳۰ گروگان در غزه باقی مانده اند و افسران اطلاعاتی اسرائیل به این نتیجه رسیده اند که حداقل ۳۰ نفر از آنها در اسارت کشته شده اند.

در هفته‌های اخیر، مذاکرات بین اسرائیل و حماس در بحبوحه اختلافات بر سر خروج نیروهای اسرائیلی و طولانی شدن توقف درگیری‌ها متوقف شده است. حماس خواستار آتش بس دائمی شده است، در حالی که اسرائیل آمادگی خود را برای توقف موقت ابراز کرده است.

یکی دیگر از مشکلات کلیدی این است که آیا اسرائیل به فلسطینیان آواره اجازه بازگشت به شمال غزه را می دهد یا خیر. مقامات حماس گفته اند که فلسطینی ها باید بتوانند دسته جمعی به عقب برگردند، در حالی که مقامات اسرائیلی گفته اند که اسرائیل می خواهد محدودیت هایی را در مورد اینکه چه کسی، کجا و چگونه می تواند بازگردد، تعیین کند.

لینک کوتاه : https://nofeh.ir/?p=7926

ثبت دیدگاه