• امروز : جمعه - ۲۸ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 10 - ذو القعدة - 1445
  • برابر با : Friday - 17 May - 2024
3
ان بی سی نیوز از اوضاع وخیم غزه گرارش میدهد:

دیگر جای امن در غزه وجود ندارد اسرائیل به مناطق امن هم، حمله میکند

  • کد خبر : 7897
  • ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۷
دیگر جای امن در غزه وجود ندارد اسرائیل به مناطق امن هم، حمله میکند
کمی بیش از یک ماه بعد، در 12 فوریه، یک حمله به اردوگاه پناهندگان الشبوره، که همچنین به عنوان منطقه امن در اعلامیه ارتش اسرائیل درج شده بود، اصابت کرد. یکی از خدمه NBC News از ده ها جسد، برخی از زنان و کودکان، پس از اعتصاب، یکی از چندین اجساد در رفح آن شب، فیلمبرداری کرد.

به گزارش نوفه، تحقیقات NBC News در مورد هفت حمله هوایی مرگبار نشان می دهد فلسطینی ها در مناطقی در جنوب غزه که ارتش اسرائیل صریحاً به عنوان مناطق امن تعیین کرده بود، کشته شدند.

این حملات از ژانویه تا آوریل زمانی انجام شد که ارتش اسرائیل رفح را از هوا بمباران کرد و دولت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر، قصد خود را برای انجام یک تهاجم زمینی تمام عیار به جنوبی ترین شهر غزه که اکنون به بیش از یک میلیون نفر افزایش یافته است، نشان داد.

خدمه دوربین NBC نیوز از پیامدهای خونین شش حمله به خود رفح و یک حمله در شمال به منطقه بشردوستانه المواسی، که توسط اسرائیل نیز امن اعلام شده بود، فیلمبرداری کردند.

خدمه مختصات GPS هر حمله را جمع آوری کردند، که همه آنها به منطقه ای که توسط ارتش اسرائیل به عنوان منطقه تخلیه شناسایی شده بود، در نقشه تعاملی آنلاینی که در ۱ دسامبر منتشر شد، اصابت کرد. نقشه از آن زمان به روز رسانی نشده است و نیروهای دفاعی اسرائیل یکشنبه در بیانیه ای به ان بی سی نیوز گفت که دقیق است.

آژانس‌های کمک‌رسان بین‌المللی و غزه‌ها این نقشه را گیج‌کننده و خوانا خواندند. قطعی منظم تلفن همراه و اینترنت از زمان شروع جنگ نیز دسترسی غیرنظامیان به آن را دشوار می کرد.
حملات به مناطق امن تعیین شده در استان رفح و منطقه بشردوستانه المواسی

ساری باشی، مدیر برنامه‌های دیده‌بان حقوق بشر، در مصاحبه‌ای گفت که حوادثی که در تحقیقات NBC نیوز برجسته شده است، مجزا نیستند.

باشی که تأثیرات بشردوستانه حمله نظامی اسرائیل به غزه را ردیابی کرده است، گفت: «مردم به جاده‌هایی می‌گریزند که دولت به آن‌ها گفته است به جاهایی که دولت اسرائیل به آنها گفته است بروید». «و وقتی به آنجا می‌روند، کشته می‌شوند.»

در ۱۸ دسامبر، ارتش اسرائیل اعلامیه‌هایی را پرتاب کرد که محله‌های تل‌السلطان و الزهور رفح و همچنین الشابوره، محل استقرار یک کمپ بزرگ پناهندگان را امن می‌دانست و به ساکنان می‌گفت که به آنجا بروند. ان‌بی‌سی نیوز دریافت که هر سه مکان از آن زمان مورد حمله هوایی قرار گرفته‌اند.

مقامات اسرائیلی بارها گفته اند که حماس از گروگان ها و غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی استفاده می کند. نتانیاهو و دیگر مقامات اسرائیلی نیز گفته اند که نیروهای اسرائیلی نهایت تلاش خود را برای جلوگیری از تلفات غیرنظامیان انجام می دهند.

مقامات بهداشتی غزه می گویند که بیش از ۳۴۰۰۰ نفر در طول جنگ شش ماهه غزه که پس از حمله تروریستی ۷ اکتبر حماس به اسرائیل آغاز شد و ۱۲۰۰ کشته برجای گذاشت و بیش از ۲۴۰ نفر گروگان گرفته شدند، تاکنون کشته شده اند. نتانیاهو بارها وعده داده است که به رفح حمله خواهد کرد تا از “نابودی یا نابودی” حماس اطمینان حاصل شود. این باعث نگرانی فزاینده ای در مورد امنیت غیرنظامیانی شده است که در آنجا پناه گرفته اند.

NBC News دریافت که محله تل السلطان رفح، که در اعلامیه هایی که ارتش اسرائیل در ۱۸ دسامبر منتشر کرده بود، امن تعیین شده بود، کمتر از یک ماه بعد در ۹ ژانویه هدف قرار گرفت. بستگان گفتند که ۱۵ نفر در حمله به نوفل کشته شدند. خانه خانوادگی

یکی از بازماندگان، احمد یونس، بلافاصله پس از حمله به خدمه NBC News گفت: «بسیاری از پسرعموهای من کشته شدند. یونس افزود که او با این باور که خانه امن است به خانه نقل مکان کرده است «اما منطقه امنی وجود ندارد. خانه روی سرمان افتاد.

کمی بیش از یک ماه بعد، در ۱۲ فوریه، یک حمله به اردوگاه پناهندگان الشبوره، که همچنین به عنوان منطقه امن در اعلامیه ارتش اسرائیل درج شده بود، اصابت کرد. یکی از خدمه NBC News از ده ها جسد، برخی از زنان و کودکان، پس از اعتصاب، یکی از چندین اجساد در رفح آن شب، فیلمبرداری کرد.

ساختمانی در الشبوره نیز در ۲۰ آوریل توسط یک حمله هوایی با خاک یکسان شد. در میان کشته شدگان صابرین ساکانی بود – که در آن زمان ۳۰ هفته باردار بود. نوزادش صابرین الروح جوده پس از اینکه پزشکان توانستند پس از مرگ سزارین انجام دهند و او را از بدن بی جان مادرش نجات دهند، یتیم به دنیا آمد.

دوربین های ان بی سی نیوز لحظه ای را که پزشکان نوزاد تازه متولد شده را زنده کردند را ثبت کردند. زندگی کوتاه او روز پنجشنبه به پایان رسید که او پس از مبارزه با مشکلات تنفسی درگذشت.

صابرین جودا چند روز پس از زایمان زودرس درگذشت. مادرش در حمله اسرائیل به منطقه ای امن کشته شد. محمد جهجوه / آسوشیتدپرس

مناطقی که مقامات ارشد اسرائیل علناً اعلام کردند امن هستند نیز بمباران شدند. یوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل در ۴ نوامبر در یک نشست خبری در تل آویو گفت که هیچ حمله ای به المواسی، نوار باریکی از زمین های ساحلی در شهر خان یونس انجام نخواهد شد، و قول داد که «هرکسی در امن خواهد بود. مکان» در آن مکان. پس از ۱ ژانویه، ارتش اسرائیل ۱۱ بار به مردم در X توصیه کرد که به المواسی تخلیه شوند.

اما نیروهای اسرائیلی بارها به این منطقه حمله کردند. مقامات فلسطینی گفتند که در ۴ ژانویه، ۱۴ نفر جان باختند، از جمله سه کودک که بر اثر اصابت چادرشان جان باختند. فیلم گرفته شده توسط خدمه NBC News کمتر از یک ساعت بعد حفره بزرگی را نشان می دهد.

«اگر مواسی در امان نیست کجا برویم؟ هیچ کس از ما محافظت نمی کند.

NBC News مختصات GPS را برای هفت حمله ای که در مناطق امن شناسایی کرده بود به ارتش اسرائیل فرستاد. ارتش اسرائیل در ایمیلی پاسخ داد که “از هیچ حمله ای در مختصات و زمان های ارائه شده بی اطلاع است” برای حمله ۲۶ مارس به محله تل الزهور. وقتی در مورد شش مختصات اضافی سؤال شد، پاسخی نداد.

ارتش اسرائیل همچنین حماس را سرزنش کرد که به مردم گفته است دستورات خود را برای حرکت نادیده بگیرند. این سازمان در یک ایمیل بعدی اعلام کرد که «در هر کجا که حماس عمل کند، با تعهد کامل به قوانین بین‌المللی و در عین حال تمایز بین تروریست‌ها و غیرنظامیان، علیه حماس عمل خواهد کرد».

باشی، از دیده بان حقوق بشر، گفت که فلسطینی ها سعی کرده اند از دستورات اسرائیل پیروی کنند. او گفت: «مردم تخلیه می‌شوند، مردم از جاده‌هایی که به آنها گفته شده استفاده می‌کنند، به جایی می‌روند که به آنها گفته شده است و سپس مورد حمله هوایی یا تهاجم نیروی زمینی قرار می‌گیرند.»

وی افزود: «هیچ جای امنی در غزه وجود ندارد.

لینک کوتاه : https://nofeh.ir/?p=7897

ثبت دیدگاه