
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نوفه امسال اولین دوره جایزه ملی نوآوری های اجتماعی با هدف رونق دادن به کسبوکارها و افرادی که ایدههای خلاق و دانش بنیانی برای رفع معضلات اجتماعی دارند، برگزار میشود.
دکتر پرویز کرمی رئیس مرکز و دبیر ستاد فناوریهای نرم و توسعه صنایع خلاق در مورد برگزاری اولین دوره جایزه ملی نوآوری اجتماعی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: ستاد فناوریهای نرم و توسعه صنایع خلاق با توجه به ماموریت های خود در سند ملی توسعه فناوری های فرهنگی و نرم، مصادف با هفته دولت، می خواد اولین دوره اهدای جایزه ملی نوآوری اجتماعی را در سال ۱۴۰۱ برگزار کند.
کرمی اظهار داشت: نوآوری اجتماعی جایگاه ویژهای در موفقیت کشورها دارد و این از طریق بکارگیری کسبوکارها نوآور امکان پذیر است.
وی افزود: این مفهوم در دنیا به قدری با اهمیت است که هر سال رویدادها و جوایز جهانی برای رقابت میان نوآوران این حوزه برگزار میشود تا باعث ایجاد آگاهی مردم برای فعالیتهای ابتکاری اجتماعی جدید و در حال توسعه شود و کسب و کارها باید به این موضوع پیببرند که برای بقا در بازار باید از نوآوریهای اجتماعی بهره ببرند.
رئیس مرکز و دبیر ستاد فناوریهای نرم و توسعه صنایع خلاق ادامه داد: به همین دلیل در ایران برای نخستین بار با همکاری مشترک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمانها و نهادهای اجتماعی و شرکت های دانش بنیان و خلاق، پارک های علم و فناوری، انجمنهای علمی، صندوقهای پژوهش و فناوری و پلتفرمهای تامین مالی جمعی و شرکتهای خصوصی مرتبط، جایزه نوآوری اجتماعی برگزار میشود.
کرمی خصوص اقداماتی که در تلاش برای انجام آنها هستند گفت: سعی میکنیم مطابق با بند ۸ راهبرد سوم سند ملی توسعه فناوری های فرهنگی و نرم در راستای تبیین و ترویج مفهوم نوآوری اجتماعی و حمایت از رشد فعالن این حوزه گام برداریم.
مشاور معاون علمی و فناوری رییسجمهوری ادامه داد: مطابق سند ملی توسعه فناوری های فرهنگی و نرم، اشتراک و انتقال تجارب جهانی و همچنین، تکریم فعالین موثر حوزه نوآوری اجتماعی، رسالتی است که باید انجام شود و امیدواریم این امر با رویداد جایزه ملی نوآوری های اجتماعی محقق شود.
اهداف ما در اولین دوره جایزه ملی نوآوری اجتماعی «شناسایی، تبادل و ترویج روشهای علمی، خلاقانه و نوآورانه در حوزه نوآوری اجتماعی»، «شبکهسازی و ارتباط با اندیشمندان، نخبگان و جامعه دانشگاهی»، «تکمیل و عملیاتی کردن اجزای زنجیره علم و نوآوری»، «تقویت کاربست پژوهشهای نظری، دستاوردهای علمی و اشتراک و انتقال تجارب جهانی»، «تکریم پدیدآورندگان آثار علمی و پژوهشی در ارتباط با حوزه نوآوری اجتماعی»، «شکل گیری الگویی برای سازمان با هدف افزایش قابلیتهای فناورانه»، «شکل گیری زمینه مقایسه عملکرد سازمان با سایر سازمانها و رقبا»، «یادگیری و نوآوری مبتنی بر فناوری، همکاریها، شبکه دانشی و فناوری» و «توسعه نیروی انسانی دانشی و فناوری» و امیدواریم بتوانیم به طور کامل و جامع بتوانیم انجام دهیم.
