به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نوفه متخصصان یک شرکت دانش بنیان موفق شدند نسل جدید دستگاههای فرآوری خشکبار را داخلی سازی کنند.
این دستگاهها با فرآوری روزانه تا یک تن خشکبار، علاوه بر جلوگیری از خام فروشی، به توسعهی اقتصاد در مناطق روستایی و کمتر برخوردار کمک میکند.
رفع محرومیت در روستاها و جلوگیری از خام فروشی با تولید و داخلی سازی این محصول فناورانه میتواند کمک بسزایی داشته باشد.
این شرکت دانش بنیان انواع دستگاههای سورتینگ، پوسته سخت شکن، دستگاههای جداساز پوسته از مغز و خط کامل فرآوری خشکبار را تولید و عرضه میکند.
متخصصان این واحد فناور موفق شدند با تکیه بر دانش بومی، نسل جدید ماشین آلات فرآوری خشکبار را در کشور با هدف توسعهی اقتصاد روستا داخلی سازی کنند.
قبل از تولید و استفاده از این دستگاه، فرآوری بخش عمدهای از محصولات به صورت سنتی انجام میشده و این شرکت دانش بنیان موفق شده تلفات و پرتی مغز خشکبار را کم کند.
فرآوری خشکبار با ماشین آلات مزیتهایی نسبت به روشهای سنتی دارد از جمله سرعت و دقت بالا و ایجاد اشتغال برای افراد بیشتر
به طور میانگین روزانه یک کارگاه میتواند بین ۵۰۰ کیلوگرم تا ۱ تن محصول را فرآوری کند.
با راهاندای کارگاههای کوچک در روستاها و نصب ماشین آلات فرآوری خشکبار، هم باعث ایجاد اشتغال پایدار در مناطق محروم میشود و هم سود حاصل از محصول در سبد خانوار وارد میشود.
با این ماشین آلات خشکبار فرآوری میشود و در هر ساعت حدود ۱۰۰ کیلو محصول بدست میآید.
نویسنده: حسین شعبانی