• امروز : شنبه - ۲۹ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : 19 - رجب - 1446
  • برابر با : Saturday - 18 January - 2025
11

انتخابات و ما اَدرک انتخابات…

  • کد خبر : 1338
  • ۰۹ فروردین ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۷
انتخابات و ما اَدرک انتخابات…
خرداد ماه نزدیک است اما هنوز مردم حوصله انتخابات را ندارند! از هر قشری سوال میکنی مثل ادوار گذشته تمایل ندارند در انتخابات شرکت کنند.

خرداد ماه نزدیک است اما هنوز مردم حوصله انتخابات را ندارند! از هر قشری سوال میکنی مثل ادوار گذشته تمایل ندارند در انتخابات شرکت کنند.

این در حالیست که در دوره های گذشته این ایام شور انتخاباتی در کشور حاکم بود آنچه مشخص است مردم از احزاب اصلاح طلب و اصولگرا خسته شده اند هر دو شبیه زن و شوهر می مانند گاها سر و صدا می کنند اما هنگام خُردن و خوابیدن در یک مکان قرار می گذارند…

عملکرد دولت حاکم بر کشور، برای شور انتخاباتی و ایجاد مشارکت بسیار تاثیر گذار است که بشترین مشارکت پس از انقلاب در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری صورت گرفت  و بدترین آن در انتخابات مجلس یازدهم بود.

هرگاه در هر کشوری مشارکت کاسته شود نشان می دهد  مشروعیت و مقبولیت آن حکومت در حال  کاسته شدن هست، فلذا معمولا حاکمان جهان  تلاش می کنند مشارکت حداکثری را حفظ کنند و اگر حکومتی این کار را نکند دچار دیکتاتوری می شود.

در خصوص انتخابات پیش رو باید عرض کنم اگر سران احزاب اصلاح نشده باشند و بخواهند برای ملت در ریاست جمهوری و شوراها لیست تعین کنند قطعا مشکلات بیشتر خواهد شد؟!

اول اینکه سران احزاب از اصلاح طلب تا جبهه پایداری بفرمایند در ریاست جمهوری دوران روحانی و مجالس گذشته چه خدمتی به ملت نمودند؟

دوم آقایان اصولگرا که تا شب انتخابات مجلس به یکدیگر رحم نمی کردند و در آخر آقایان در جبهه پایداری و با قالیباف متحد شدند و لیست وحدت ارائه دادند اکنون بیایند توضیح بدهند در خصوص کنترل تورم، قیمت ارز و… چه اقداماتی نموده اند؟

مشکل اصلی کشور ما عدم مسئولیت پذیری سیاسیون و حامیان آنها است ایام انتخابات گروهی از قشر فوتبالیست تا امثال سید محمدخاتمی و… از حسن روحانی حمایت کردند اما اکنون همه یک گوشه نشسته اند یا برای روحانی طنز می می نویسند یا از روحانی برائت می جویند!

آقایان محترم، اگر روحانی خراب بود چرا حمایت کردید؟  اگر بعدا خراب شد چرا به وی کمک نکردید تا اصلاح شود؟

مگر امثال سید محمدخاتمی، شیخ حسن را نمی شناختند؟ شاید هنرمندان بر اساس شوآف رسانه ای نظری داده باشند هرچند همین هم محکوم است اما خاتمی و… سالهاست در عرصه سیاست حضور داشته اند پس شناخت دقیقی از آقای روحانی داشته اند و ابراز پشیمانی این جماعت به درد ملت نمی خورد…

در جریان اصولگرا هم گروهی خودشان را متدین و انقلابی معرفی میکنند در حالیکه پیامبر اسلام ص به ابوذر فرمودند تو از اهل بیت ما هستی، حتی بسیاری از علما ابوذر را از ارکان اربعه شیعه می نامند اما حضرت رسول ص به ابوذر سمت اجرای نداد  و فرمودند:

من جنابعالی را در مدیریّت، ضعیف میبینم. خیلی آدم خوبی هستی، مجاهد فی‌سبیل‌اللّه، رُک‌گو، و آسمان بر راست‌گوتر از او سایه نیفکنده، زمین راست‌گوتر از او را بر خودش حمل نکرده؛ اینها همه به جای خود محفوظ، امّا شما آدم ضعیفی هستی. حالا که آدم ضعیفی هستی، مواظب باش بر دو نفر هم ریاست نکنی!

حال حساب کنیم ابوذر با این همه سابقه و… جایگاه اجرای در حکومت پیامبر ص و امیرالمومنین ع نمی گیرد اما یکدفعه در کشور ما جامعه روحانیت مبارز بیانیه میدهد از فلان شخص حمایت میکنیم و یا فلان آیت اله والخ..

سران اصلاح طلب و اصولگرا معمولا ایام انتخابات پیدا می شوند و تا شب انتخابات حرف های قشنگی می زنند اما بعدا از پیروزی و حتی شکست با مردم کاری ندارند!

اخیرا در شهر شال ۲۴ نفر برای حضور در ساختمان بلوار امام (شورای شهر) احساس تکلیف کرده اند  مردم عزیز شال لزومی ندارد نام ۵ نفر را حتما در برگه رای پُر کنید جناح سیاسی را کنار بگذارید.

نگاه کنید ببینید کدام کاندید خدا ترس هست( دندان خُردن مال حرام) دارد یا نه؟ اگر خدای نکرده چنین دندانی داشت، با برگه رای خودتان این دندان ها را بشکنید.

با کاندیدهای جوان و دارای تجربه اجرایی، گفتگو کنید نظرشان را درباره آسفالت ریزی، فضای سبز، جاده ترانزیت  و محلات جویا شوید ببینید چه چیزی برایشان اولویت دارد اگر هر کاندیدی بر مبنای حس ناسيوناليستی نظر می دهد و بین محلات شهر تفاوت قائل می شود با برگه رای دندان این کاندید را هم بشکنید.

اگر هر کاندیدی قول و وعده بومی سازی پرسنل ادارات، ارتقا یافتن بخش به شهرستان، اورژانس و از این دست وعده های کذایی داد بدانید این از همان اول در آفساید قرار دارد اصلا  از وظایف شورای شهر مطلع نیست.

کاندید شورا می بایست  کسی باشد بتواند بطور مستقیم با پیمانکار رابطه بر قرار کند، نه اینکه با نماینده پیمانکار رابطه داشته باشد جالب آنجاست نماینده پیمانکار پرسنل رسمی شهرداری را میزند و هیچ اتفاقی رخ نمیدهد!

فردی را راهی شورا کنید که حداقل اجازه ورود خبرنگاران به صحن جلسه شورا را بدهد از قدیم می گویند:

“آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است”

طبق قانون ورود خبرنگاران به جلسات علنی شورا آزاد است مگر اینکه جلسه غیر علنی باشد حتی برای غیر علنی شدن  از هفته قبل مشخص میشود جلسه آینده غیر علنی است. چرا مصوبات شورا، بودجه سالانه و… منتشر نمیشود و الخ…

ماده ۱۵ قانون شوراها ) اصلاحی۱۳۸۲/۷/۶ ( جلسات شوراها علنی و با حضور دو سوم اعضاي اصلی رسمیت می یابد و تصمیمات با اکثریت مطلق آراي حاضرین معتبـر اسـت و تشـکیل جلسات غیرعلنی منوط به تصویب دوسوم اعضاي حاضر در جلسه می باشد .

طی این ۴ سال گذشته از نزدیک شاهد اتفاقاتی در شهرداری و شورای شهر بوده ام از دیدگاه بنده شهردار شال اشتباه راهبردی  نموده و در زادگاه خودش برای شورای شهر کاندید شده است؟!

این لیست های که بنده می بینم برخی از آنها  اهل مذاکره و گروهی هم خوب تعامل را می شناسند(استاد تعامل هستند) و اگر اینها پیروز شوند علیرضا مسیح  (شهردار شال در زادگاه اش به علیرضا مسیح مشهور است نام پدر وی حاج مسیح الله است) می تواند ۴ سال دیگر در شال برو بیا داشته باشد..

(حیف که وی اوایل امسال بازشتسه میشود و طبق قانون بازشسته نمی تواند شهردار باشد)

مردم عزیز مراقب شعارها باشید عملکرد همه اکثر کاندیدها مشخص است؟ چون غالب این کاندیدها سمت اجرای داشته و دازند قبل از هر چیزی سوال کنید در جایگاهی که داشته اید و دارید برای مردم شال چه اقدامی نموده اید؟

می بایست به این سوالات پاسخگو باشند حتی برخی زمانی کرسی ریاست داشتند بجای اینکه مانع زدایی کنند تا شال در برخی عرصه ها پیشرفت کند

حتی علیه شال موضع گرفتند و…

ان شاالله به موقع بیان خواهم کرد…

لینک کوتاه : https://nofeh.ir/?p=1338

ثبت دیدگاه