به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نوفه آقای حامد منکرسی معاون سیاستگذاری و اعتباربخشی سازمان فناوری اطلاعات در مصاحبه ای گفت: ۱۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای حمایت و پشتیبانی از فعالین شرکتهای دانش بنیان و نوپای فعال در عرصه ارتباطات و فناوری اطلاعات(ICT) در نظر گرفته شده است.
وی افزود: این تسهیلات در شش محور اصلی ارائه می شود. حوزه اول در خصوص شرکت های نوپا و استارتآپ ها هست که در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات (ICT) فعالیت می کنند و برای توسعه ی کارشان نیازمند نقدینگی هستند. به ازای هر فرد ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات به این افراد تعلق می گیرد و تا سقف ۲ میلیار تومان می توانند از این تسهیلات استفاده کنند.
منکرسی افزود سایر حوزه ها بدین شرح است: حوزه دوم به پلتفرمها اختصاص دارد که برای هر پلتفرم ۱۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است، ۳ میلیارد تومان برای صاحبان پلتفرم و ۷ میلیارد تومان برای عرضه کنندگان بر روی پلتفرم هاست. حوزه سوم حمایتی ما مربوط به بخش آموزش است و به ازای هر نفر ۶۰ میلیون تومان و ۱۸ میلیون تومان هم کمک بلاعوض برای هر نفر. حوزه چهارم مربوط به کسب و کارهای سنتی است که می خواهند به صورت آنلاین خدمات دهند که برای اشتغال هر فرد ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات داده میشود. حوزه پنجم به حوزه سرمایه در گردش است که سقف این تسهیلات ۳ میلیارد تومان برای این شرکتهایی است که با دستگاههای دولتی قرارداد دارند، می باشد. حوزه ششم برای حمایت از طرحهای ملی که شامل شش طرح است که حوزه فضایی و شرکتهای دانشبنیان مرتبط می باشد.
معاون سیاستگذاری و اعتباربخشی سازمان فناوری اطلاعات اظهار داشت: نرخ این تسهیلات برای استان های کمتر برخوردار پایین تر است و ۱۰ درصد می باشد و سایر استان ها با نرخ ۱۱ درصد ارائه می شود.
منکرسی افزود: متقاضیان می توانند برای دریافت تسهیلات به بانک هاب ملی و پست بانک مراجعه کنند.
وی در پایان گفت: طبق برنامه اگر تسهیلات به طور کامل جذب شوند، حدود ۱۲ هزار شغل ایجاد خواهد کرد و باتوجه به شعار سال می تواند کمک کننده باشد و متقاضیان برای ثبت نام به سامانه tavanafarin.ito.gov.ir مراجعه کنند و تمام مارحل به صورت آنلاین در این سامانه انجام خواهد شد.
نویسنده: حسین شعبانی