• امروز : یکشنبه - ۱۸ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 7 - جماد ثاني - 1446
  • برابر با : Sunday - 8 December - 2024
3

کشتی جوانان ایران نایب قهرمان جهان شد

  • کد خبر : 10105
  • ۱۹ شهریور ۱۴۰۳ - ۹:۱۷
کشتی جوانان ایران نایب قهرمان جهان شد
در پایان رقابت‌های فینال و رده‌بندی 5 وزن دوم کشتی آزاد قهرمانی جوانان جهان، تیم ملی آمریکا با کسب 175 امتیاز قهرمان جهان شد و تیم غلامرضا محمدی نیز که موفق به کسب 7 مدال شده بود، با 160 امتیاز در جایگاه نایب‌قهرمانی جهان قرار گرفت.

به گزارش نوفه،در پایان رقابت‌های فینال و رده‌بندی ۵ وزن دوم کشتی آزاد قهرمانی جوانان جهان، تیم ملی آمریکا با کسب ۱۷۵ امتیاز قهرمان جهان شد و تیم غلامرضا محمدی نیز که موفق به کسب ۷ مدال شده بود، با ۱۶۰ امتیاز در جایگاه نایب‌قهرمانی جهان قرار گرفت.

این تیم در سال‌های گذشته قهرمان جوانان جهان شده بود اما این بار آمریکایی‌ها با یک نشان طلا، ۴ نقره و ۴ برنز قهرمان جهان شدند.

برای تیم ملی کشتی آزاد ایران در این رقابت‌ها، علی خرمدل در ۶۵ کیلو، علی رضایی در ۷۴ کیلو و امیررضا معصومی در ۱۲۵ کیلوگرم ۳ مدال طلا گرفتند، ابراهیم خواری در ۶۱ کیلو نیز به مدال نقره رسید و علی کرم‌پور در ۷۰ کیلو، مهدی یوسفی در ۷۹ کیلو و ابوالفضل رحمانی در ۸۶ کیلو به ۳ مدال برنز رسیدند.

تیم‌های ژاپن، قزاقستان و آذربایجان نیز با کسب ۹۵، ۸۶ و ۷۲ امتیاز رده‌های سوم تا پنجم را به خود اختصاص دادند.

نتایج نمایندگان کشورمان در این رقابت ها به شرح زیر است:

در وزن ۵۷ کیلوگرم میلاد والی زاده پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با با نتیجه ۱۱ بر صفر بکر کسر از ترکیه را از پیش رو برداشت و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۱۰ بر صفر مغلوب هایکو گاسپاریان از ارمنستان شد و با توجه به شکست این کشتی گیر مقابل حریف آمریکایی، والی زاده از دور رقابت ها کنار رفت و هشتم شد.
در وزن ۶۱ کیلوگرم ابراهیم خواری در دور نخست با نتیجه ۱۰ بر صفر جاکوب برونر از پورتوریکو را شکست داد. وی در دور بعد با نتیجه ۱۰ بر صفر بهووانیش از هند را مغلوب کرد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. خواری در این مرحله با نتیجه ۱۰ بر صفر ساندرو بولر از سوئیس را شکست داد و راهی نیمه نهایی شد. وی در این دیدار با نتیجه ۶ بر ۴ از سد عبدینور نورلانبک از قزاقستان گذشت و به دیدار فینال راه یافت. وی در دیدار پایانی با نتیجه ۱۰ بر صفر مغلوب ماسانوسوکه اونو از ژاپن شد و به مدال نقره رسید.
در وزن ۶۵ کیلوگرم علی خرمدل پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۱۲ بر ۱۱ مقابل عبداله توپراک از ترکیه به پیروزی رسید و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله مقابل آیخان عبدالازاد از آذربایجان با نتیجه ۹ بر ۶ به برتری دست یافت و به مرحله نیمه نهایی رفت. خرمدل در این مرحله با نتیجه ۶ بر ۴ از سد آدام آرخیف از روسیه گذشت و به دیدار فینال راه یافت. وی در دیدار پایانی با نتیجه ۱۰ بر ۲ ماکوتو هوسوکاوا از ژاپن را شکست داد و به مدال طلا دست یافت.
در وزن ۷۰ کیلوگرم علی کرم پور در دور نخست با نتیجه ۱۵ بر ۴ الکساندر گایدارلی از مولداوی را مغلوب کرد. وی در دور با نتیجه ۱۲ بر ۲ گئورگیوس یواکیمیدیس از یونان را از پیش رو برداشت و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله در مصاف با بوهدان اولینیک از اوکراین با نتیجه ۱۰ بر صفر به برتری رسید و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. کرم پور در این مرحله با نتیجه ۱۳ بر ۲ مغلوب ریویا یاماشیتا از ژاپن شد و به دیدار رده بندی رفت. وی در این دیدار با نتیجه ۹ بر ۴ برابر گوگا اوتیناشویلی از گرجستان پیروزی شد و به مدال برنز دست یافت.
در وزن ۷۴ کیلوگرم علی رضایی در دور اول با نتیجه ۱۰ بر صفر پائول گونکالوس از برزیل را مغلوب کرد. وی در دور دوم با نتیجه ۱۲ بر ۱ گیگی سابتیریکا از رومانی را شکست داد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله در مصاف با موحامد بکتمیروف از اتریش با نتیجه ۱۷ بر ۱۰ به پیروزی رسید و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. رضایی در این مرحله با نتیجه ۱۰ بر صفر مقابل شینگو آندو از ژاپن به برتری رسید و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه ۳ بر ۳ از سد لاداریون لوکت از آمریکا گذشت و به مدال طلا دست یافت.
در وزن ۷۹ کیلوگرم مهدی یوسفی در دور نخست با نتیجه ۱۰ بر صفر مغلوب آلپ ارسلان بیگینیوف از ترکمنستان شد و با توجه به حضور حریفش در دیدار فینال، یوسفی به گروه بازنده ها رفت. وی در این گروه با نتیجه ۱۰ بر صر مقابل الکساندر مامروش از اوکراین به پیروزی رسید. وی در دور بعد با نتیجه ۱۱ بر صفر دیمیتری لوکاشیوک از بلاروس را مغلوب کرد و به دیدار رده بندی راه یافت. وی در این دیدار مقابل آمیت از هند با نتیجه ۱۳ بر ۲ به برتری دست یافت و به مدال برنز رسید.
در وزن ۸۶ کیلوگرم ابوالفضل رحمانی در دور اول با نتیجه ۱۰ بر صفر پیتر زیونووسکی از مجارستان را از پیش رو برداشت. وی در دور بعد با نتیجه ۹ بر صفر هو هوانگ از کره جنوبی را شکست داد و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. رحمانی در این مرحله با نتیجه ۱۳ بر ۶ باتبیلگون نادامبات از مغولستان را شکست داد و راهی نیمه نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه ۱۲ بر ۲ مغلوب ابراگیم کادیف از روسیه شد و راهی دیدار رده بندی شد. رحمانی در این دیدار مقابل گابریلی نیکولینی از ایتالیا با نتیجه ۶ بر ۲ به پیروزی دست یافت و صاحب مدال برنز شد.
در وزن ۹۲ کیلوگرم امیررضا دلیری در دور نخست با نتیجه ۱۰ بر صفر وازدیم بندرکوف از بلاروس را شکست داد. وی در دور بعد با نتیجه ۱۴ بر ۴ کای کایو از چین را از پیش رو برداشت و به مرحله یک چهارم نهایی رفت. دلیری در این مرحله با نتیجه ۱۳ بر ۳ مغلوب مصطفی گادجی مالاچدیبیروف از روسیه شد و با توجه به حضور حریفش در دیدار فینال، به گروه بازنده ها رفت. وی در این گروه با نتیجه موسی آرسونکایف از مجارستان را مغلوب کرد و راهی دیدار رده بندی شد. وی در این دیدار با نتیجه ۸ بر ۵ مغلوب کامیل کوراگلیف از قزاقستان شد و در جایگاه پنجم قرار گرفت.
در وزن ۹۷ کیلوگرم ابوالفضل بابالو پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۱۲ بر ۱ مغلوب رضابک آیتموخان قهرمان وزن ۹۲ کیلوگرم بزرگسالان جهان از قزاقستان شد و با توجه به راه یابی این کشتی گیر به دیدار فینال، بابالو به گروه بازنده ها رفت. وی در این گروه با نتیجه ۴ بر ۴ و ضربه فنی مقابل نیکولائوس کاراوانوس از یونان مغلوب شد و از دور رقابت ها کنار رفت و نهم شد.
در وزن ۱۲۵ کیلوگرم امیررضا معصومی در دور نخست با نتیجه ۷ بر صفر سینگ جاسپوران از هند کشتی را شکست داد. وی در دور دوم با نتیجه ۸ بر صفر اوموگبای آسیکومهه از کانادا را شکست داد و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. معصومی در این مرحله با نتیجه ۱۰ بر صفر ایوان میروشنیچنکو از اوکراین را شکست داد و به نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۳ بر ۱ از سد هاکان بویوکجینگیل از ترکیه گذشت و به دیدار فینال راه یافت. معصومی در دیدار پایانی با نتیجه ۴ بر ۲ بنجامین کوتر از آمریکا را از پیش رو برداشت و به مدال طلا دست یافت.

رده بندی انفرادی و تیمی این مسابقات به شرح زیر است:
۵۷ کیلوگرم: ۱- لوکی لیلدهال (آمریکا) ۲- لو پاولوف (روسیه) ۳- لوکا گوینجیلیا (گرجستان) و آنکوش (هند) … ۸- میلاد والی زاده (ایران)
۶۱ کیلوگرم: ۱- ماسانوسکه اونو (ژاپن) ۲- ابراهیم خواری (ایران) ۳- بهوانیش (هند) و مارکوس بلاز (آمریکا)
۶۵ کیلوگرم: ۱- علی خرمدل (ایران) ۲- ماکوتو هوسوکاوا (ژاپن) ۳- بوون باسیت (آمریکا) و آدام آرخیف (روسیه)
۷۰ کیلوگرم: ۱- ریویا یاماشیتا (ژاپن) ۲- ماگومد بایتوکایف (روسیه) ۳- علی کرم پور (ایران) و پیتر دوک (آمریکا)
۷۴ کیلوگرم: ۱- علی رضایی (ایران) ۲- لاداریون لوکت (آمریکا) ۳- آقانظر نوروزاف (آذربایجان) و شینگو آندو (آذربایجان)
۷۹ کیلوگرم: ۱- آلپ ارسلان بگینیوف (ترکمنستان) ۲- زاخاری ریدر (آمریکا) ۳- لیاندرو آراجو (برزیل) و مهدی یوسفی (ایران)
۸۶ کیلوگرم: ۱- ابراگیم کادیف (روسیه) ۲- جاشوا بار (آمریکا) ۳- ابوالفضل رحمانی (ایران) و احمت یاگان (ترکیه)
۹۲ کیلوگرم: ۱- مصطفی گادجی مالاچ دبیراف (روسیه) ۲- سالی سالی اف (بلغارستان) ۳- انار جعفرلی (آذربایجان) و کامیل کوروگلیف (قزاقتسان) ۵- امیررضا دلیری (ایران)
۹۷ کیلوگرم: ۱- رضابک آیتموخان (قزاقستان) ۲- ختاگ کارسانوف (آذربایجان) ۳- جاستین رادیمیچر (آمریکا) و آدام جاکسیک (اسلواکی) … ۹- ابوالفضل بابالو (ایران)
۱۲۵ کیلوگرم: ۱- امیررضا معصومی (ایران) ۲- بنجامین کوتر (آمریکا) ۳- هاکان بویوکجینگیل (ترکیه) و نامبارداگوا باتبایار(مغولستان)

لینک کوتاه : https://nofeh.ir/?p=10105

ثبت دیدگاه