
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نوفه یک شرکت فناور توانسته تولید درب بطری را بومی سازی کند.
استفاده از رنگ های ضد حساسیت و مهر و موم شدن درست از ویژگی های درب بطری است اما مهم ترین ویژگی، رطوبت نداشتن این درب ها است چرا که باعث فاسد شدن محتویات بطری می شود.
برخی از مواد پلیمری رو باید قبل از تزریق پلاستیک در دستگاه برای تولید رطوبت مواد گرفته شود که به این فناوری گازگیری کردن می گویند.
از این رو گازگیری کردن مواد اولیه حین تزریق پلاستیک پر اهمیت می شود و تولید درب های بطری پلاستیکی درصد خطایش پایین می آید.
در این روش تزریق مواد اولیه پلیمری ذوب شدند که بعد از تحت فشار و رطوبت گیری به داخل قالب تزریق می شوند و پلاستیک مایعی که داخل قالب است خنک شده و به صورت جامد در می آید و کاربردی ترین فرآیند تولید برای صنایع غذایی است.
این محصول برای شرکت ها و صنایع آشامیدنی، فرآورده های لبنی و شرکت های آب های آشامیدنی و معدنی مناسب است.
با بومی سازی این فناوری در این شرکت دانش بنیان، سرعت تولید در کمترین زمان افزایش یافته است و در ۵ ثانیه تعداد بالایی از قطعات درب بطری را داخل مخزن می ریزد.
این شرکت علاوه بر پاسخگویی به نیاز داخل، به کشوره های همسایه مثل عراق، افغانستان و پاکستان صادرات هم داشته است.
نویسنده: حسین شعبانی
