• امروز : جمعه - ۱۶ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 5 - جماد ثاني - 1446
  • برابر با : Friday - 6 December - 2024
10
دستاوردهای شرکت های دانش بنیان

بومی سازی سامانه فرا دما در صنعت غذایی توسط دانش بنیان ها

  • کد خبر : 4090
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۵
بومی سازی سامانه فرا دما در صنعت غذایی توسط دانش بنیان ها
یک شرکت دانش بنیان توانست سامانه فرا دمایی برای استرلیزه کردن شیر و نرم افزار تحریمی آنرا بومی سازی کنند. هزینه تولید این دستگاه در داخل برابر یک دهم نمونه های خارجی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نوفه  یک شرکت دانش بنیان توانست سامانه فرا دمایی برای استرلیزه کردن شیر و نرم افزار تحریمی آنرا بومی سازی کنند. هزینه تولید این دستگاه در داخل برابر یک دهم نمونه های خارجی است.

مدیر این شرکت دانش بنیان از ساخت سود دستگاه هایی می گوید که پایه ی اصلی تولید با ماندگاری بالاست و ساخت سود آوری دستگاه ها ۶۰ میلیار تومان بوده است.

مدیر فنی این شرکت گفت: کلیه شیرهای پاکتی و نایلنی که در قالب استرلیزه بسته بندی می شود فرایند حرارتی آنها توسط این دستگاه انجام می شود.

فرایند کار این دستگاه به این شکل است که شیر از ذمای سرد به مدت ۴ ثانیه به دمای ۱۳۵ درجه می رسد و بلافاصله تا دمای ۲۰ درجه خنک می شود. فرایندی که میکرو ارگانیسم های موجود در شیر را از بین می برد.

قیمت این دستگاه وارداتی ۸۰۰,۰۰۰ یور است ولی قیمت تمام شده برای این شرکت ۳ میلیار تومان شده است.

این شرکت دانش بنیان از ساخت قطعات ریز به بومی سازی نرم افزارهای دستگاه های تحریمی و در مرحله پایانی ساخت دستگاه UHT\

این بومی سازی باعث رفع ایرادات فرا دمایی هم شده است و دستگاه با کوچکترین تلورانس دمای کار می کند و در فرایند تولید محصول مشکلاتی که بود را رفع کرده است و کار اپراتوری را هم خیلی راحت تر کرده است.

این دستگاه قابلیت این را دارد که ۴ تن خامه و ۸ تن شیر را در ساعت فرآوری کند و می توان تا ۲۰ تن در ساعت افزایش ظرفیت داد.

نویسنده: احمد فراهانی

لینک کوتاه : https://nofeh.ir/?p=4090

ثبت دیدگاه