به گزارش نوفه، در دی ماه ١٤٠٢ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام ” رشته آش ” با ٣,٤درصد و ” ماکارونی ” با ٢.٢ درصد و بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “برنج ایرانی درجه یک ” با ٠.٧- درصد می باشد.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام ” گوشت گوسفند” با ١٠,٩ درصد ، ” گوشت گاو یا گوساله ” با ٣.٩ درصد و”کنسرو تن ماهی” با ٣.١ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “شیر خشک” با ٧,٨ درصد ، ” تخم مرغ ماشینی” با ١.٩ درصد و ” کره پاستوریزه” با ١,٧ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” روغن نباتی جامد” با ٣.٢- درصد و” روغن مایع” با ١.٨- درصد می باشد.
ميوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” هندوانه” با ١٧,٢ درصد ، ” انار ” با ١٣.٩ درصد و” کشش پلویی ” با ٧.٨ درصد همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” خربزه” با ١٥.٩- درصد و ” پرتقال” با ٤.٤- درصد میباشد.
سبزيجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به” پیاز ” با ١٧,٧ درصد ،” قارچ ” با ٤.٩ درصد و ” فلفل دلمه ای” با ٤.٠ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” گوجه فرنگی ” با ١٣.٥- درصد و ” کدو سبز” با ١.٩- درصد میباشد.