
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نوفه روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهوری در افتتاح دوزادهمین دوره اینوتکس ۲۰۲۳ از ایجاد فرصت بازارهای داخلی و بینالمللی برای شرکتهای دانشبنیان خبر داد.
دوازدهمین دوره نمایشگاه فناوری و نوآوری اینوتکس ۲۰۲۳ فعالیت خود را امروز با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت دانشبنیان، فناور و نوآور، بیش از ۷۰ هزار مخاطب فعال در حوزه کسبوکار، ۱۵۰ سرمایهگذار و ۲۰ رویداد و بخش جانبی شروع کرد تا جدیدترین محصولات و دستاوردهای زیستبوم فناوری و نوآورانه به مخاطبان داخلی و خارجی معرفی و عرضه کند.
دهقانی فیروزآبادی در افتتاحیه نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۳ گفت: بعد از برگزازی ۱۲ دوره از نمایشگاه اینوتکس، تجربههای ارزشمندی را بدست آوردیم و این تجربهها راهنمای ما درمسیر آیندهی زیست بوم فناوری ونوآوری خواهد بود و تلاش خواهیم کرد تا ظرفیتها و امکانات، در اختیار توسعه بیشتر شرکتهای دانشبنیان قرار گیرد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهوری اظهاراتش را در این خصوص ادامه داد: از اول ایجاد و شکلگیری زیستبوم فناوری و نوآوری چالشها، روندها، موجها و جریانهای زیادی وجود داشته است. موضوعات فناورانه، جریان استارتاپها و اقتصاد دانشبنیان را تجربه کردیم و امروز زیست بوم فناوری و نوآوری به رشد و نمو خوبی رسیده و ثمرات این تلاش ها را در اینوتکس ۲۰۲۳ شاهد هستیم.
دکتر دهقانی فیروز آبادی در خصوص مهمترین نیاز فعالان زیستبوم فناوری و نوآوری گفت: زیست بوم فناوری و نوآوری به اندازه کافی رشد کردند و امروز بازار مهمترین نیاز فعالان زیستبوم فناوری و نوآوری است و موقع حمایت و هدایت از این شرکتها است و این با در اختیار قرار دادن بازارهای داخلی و بینالمللی برای به نتیجه رسیدن تلاشهایشان میسر خواهد بود.
وی در باره فرصت ویژه قانون جهش تولید دانشبنیان ها گفت: قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان یک قانون مهم و اثرگذار در پربار شدن زیستبوم فناوری و نوآوری است و قانون جهش تولید دانشبنیان ها با رویکردی جدی تر و امکانات و ویژگیهای بیشتر زمینه را برای رشد و رونق کسب و کارهای دانشبنیان فراهم میکند.
دکتر دهقانی فیروز آبادی گفت: در حال تلاش برای ایجاد بازاری واقعی و با ثبات برای شرکتهای دانشبنیان هستیم چون مهمترین نیاز امروز شرکتها روش های جدید برای تامین سرمایه و ایجاد بازار واقعی برای محصولات و خدمات آنها است و در دو حوزه فرصتسازی برای بازار داخلی و بازار خارجی این شرکتها برنامه ریزی شده است.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهوری در خصوص داشتن زیستبومی شاداب با ورودیهای مستمر و توانمند گفت: با توجه به تجربیات سال های گذشته و ظرفیتهای حوزههای گوناگون فناوری، قدم هایی را برای حمایت از کنسرسیومهای دانشبنیان و ایجاد شرکتهای بزرگ و تاثیرگذار در حوزههای موضوعی مختلف فناورانه برداشتیم.
دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: در حوزه های آب، اقلیم و محیط زیست، زیست فناوری، فناوریهای نرم، امنیت غذا، معدن و کشاورزی باید بازارهایی را برای مخاطب محصولات ایجاد کنیم. در سال گذشته قراردادهایی با ارزش تقریبی ۳ میلیارد دلار با صنایع و دستگاههای مختلف امضاء شد که ایجاد زیستبوم دانشبنیان توانمند با بهرهمندی از یک بازار بزرگ و واقعی را خبر میدهد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهوری با اشاره به حمایت از شرکت های دانش بنیان اظهار داشت: برنامه ریزی شده از خردادماه امسال بسته حمایتی برای دانشبنیانهایی که به تازگی در کشور ایجاد شوند آغاز شود.
نویسنده: حسین شعبانی
