به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نوفه دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییسجمهوری در مراسم افتتاح خانه خلاق و نوآوری دانشگاه پیام نور گفت: صنایع خلاق فصل تازه ای از اشتغالزایی، ارزش آفرینی و تبدیل ایدههای خلاق به محصولات را ایجاد کرده اند.
وی ادامه داد: ورود بخش خصوصی برای سرمایه گذاری به نوآوری، مسیر توسعه، رشد و رونق محصولات دانش بنیان و خلاق است. کار دانشگاه پیام نور در اینجاد خانههای خلاق و نوآوری در استانها و مناطق کمتر برخوردار ارزشمند و مهم است و ما از این اقدام حمایت می کنیم که باعث ایجاد تحول از دانشگاه به سمت جامعه می شود.
ستاری افزود: اگر دانشگاه که از ایده های نوآورانه حمایت کند و آنها را به محصول تبدیل کند، فرهنگ دانش بنیان و خلاق ایجاد می شود و تمام امکانات و انرزی و سرمایه خود را صرف زیست بوم خواهد کرد.
ستای با توجه به ضرورت ورود دانشگاه ها به عرصه کارآفرینی، اظهار داشت: امروزه نمتوان دانشگاه ها را با شهریه اداره کرد و باد بخش عمده ای از درآمد خود را از کارآفرینی و تولید محصول و ارائه خدمات بدست آورد و باید دانشگاهیان وارد این مسیر شوند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تاکید کرد: که باید زمینه تاثیرگذاری دانشگاه در متن جامعه فراهم شود و این با ارائه آموزش های مرتبط و موثر امکان پذیرخواهد بود نا نوآوری وارد محصول شود.
وی افزود: از کسانی که به این تغییر ریل به سوی حمایت از نوآوری و سرمایه گذاری بخش خصوصی روی ایده های نو برای خلق ثروت، محصول و اشتغال کمک می کنند قدردانی می کنم. تعامل چند جانبه میان جامعه و دانشگاه، دانشگاه و فرهنگ و اقتصاد می تواند به بهبود و توسعه پایدار و پیشرفت روزافزون کشور کمک کند.
در بخش دیگری از این مراسم ابراهیم تقی زاده رییس دانشگاه پیام نور اظهار داشت: دانشگاه ها با تبدیل ایده به محصول توانایی خلق ثروت را دارند و در این مسیر دانشگاه پیام نور با بیش از ۴۰۰ هزار دانشجو در سراسر کشور در حوزه های مختلف علوم پایه، علوم انسانی و فنی و مهندسی دانشجویان را تربیت می کند.
وی افزود: ایجاد خانه نوآوری در استان ها و مناطق کمتر برخودار کار مهمی که با حمایت حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال انجام است.
شایسته یادآوری است خانه خلاق و نوآوری پیام نور در ساختمانی به مساحت ۳ هزار و ۵۰۰ متر مربع آماده خدمت رسانی به ۴۰ شرکت خلاق و دانش بنیان مستقر در آن است. این خانه دارای اتاق کنفرانس، سالن اجتماعات، گالری و نمایشگاه محصولات و فضای کار اشتراکی در کنار دفاتر شرکت ها است.
نویسنده: مهدی غلامی